2012. február 19., vasárnap

„Odasétáltam és megnyomtam a gombot. Pár másodperc múlva már nyílt is az ajtaja, de a várt üres térrel ellentétben egy fiatal férfi állt benne fess fekete ingben. Önkénytelenül is elmosolyodtam a látványtól. Zavarba hozott, hogy egy ilyen hibátlan fiatalemberrel kell utaznom. Megfordult a fejemben, hogy elmenekülök, de akkor csak bolondnak nézett volna, így piruló arccal beszálltam mellé.”
Hope

„Az ajtó kinyílt. És még milyen szerencse, hogy kinyílt: egy mélyvörös ruhában toporgó lány állt a liften kívül, aki kicsit zavart arccal mérte fel, hogy nem ő az egyetlen, aki ily késő órákon használatba veszi a magányos felvonót. Szerencsére hamar oldotta az egyre sötétedő hangulatot a rubinvörös ajkaival formált hihetetlenül bájos mosoly. Művész létemre, nem szoktam térdre rogyni az elképesztő szépség előtt, de most meg kell tennem.”
Dylan

Ők akkor még nem gondolták, hogy ez a kapcsolat felboríthatja az életüket. Hope egy egyszerű egyetemi hallgató volt – vagyis Dylan ezt gondolta -, Dylan pedig egy jelentéktelen színészpalánta – Hope bevallása szerint...
De ennek a liftnek varázs ereje volt... Összekötötte őket egy meggondolatlan tett, a felvonó megpecsételte a jövőjüket. Onnantól mindkettejük élete megváltozott, véglegesen.

Néha kell egy kis varázslat, hogy észrevedd, a szerelem előtted van. Egy pár véletlen, vakvágány, és végül eljutsz arra a helyre, ahol addig csak álmaidban jártál. És most belekóstolhatsz ebbe az angyali mágiába.
Vár Hope és Dylan viharos szerelme…

Írt karakter: Hope Wilkinson


Négy különböző gén - négy különböző ember. Egy valami mégis összeköti őket. Egy természetfeletti képesség, ami csak nekik adatott meg. Te mit csinálnál, ha kilóméterekre ellátnál, ha minden illatanyagot meg tudnál különböztetni, vagy mérföldekről meghallanád a zajokat?
Tekints be Amy, Demi, Jake és Matt életébe, ahol válaszokat kapsz a kérdésekre... Most elmeséljük, hogyan boldogulnak ők ezekkel a nem mindennapi képességekkel.
A tábor téged is vár, hát csomagolj, indulunk!

Írt karakter: Amanda Branch

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése